SAOPŠTENJE
PRINC PETAR PRIREDIO PRIJEM POVODOM POČETKA MANIFESTACIJE “24 SATA ELEGANCIJE” U BELOM DVORU
Beograd, 7. septembar 2012. – Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ naslednik Petar bio je domaćin prijema u Belom Dvoru povodom početka trodnevnog događaja “24 sata elegancije” u organizaciji Superstar Worldwide Agency.
Pored prijema je organizovana i izložba Rubinači – majstori stila, gde su predstavljeni istorijski kostimi poznate kuće stila Rubinači iz Napulja. Izložba je organizovana pod pokroviteljstvom NJ.K.V. Princa naslednika Petra od Srbije. Renomirani auto moto klub Allegri del Volante iz Firence predstavio je veći broj jedinstvenih starih automobile ispred Belog Dvora, među kojima i Ferrari 250 TR, Maserati A6, i još nekoliko unikatnih modela. Gosti su imali zadovoljstvo da uživaju i u fotografijama Kraljevske porodice Karadjordjević koje su se našle u novoj knjizi posvećenoj automobilima, autora Miroslava Milutinovića.

NJ.K.V. Princ Petar i g-din Aleksandar Đorđević ispred organizatora su pozdravili goste i pohvalili sve koji su doprineli da se ovaj događaj posvećen eleganciji i prefinjenosti ponovo održi u Beogradu.
Gostima su se obratili i g-din Andrea Simonćeli, Predsednik Italijanske Privredne Komore, ser Pol Džadž, predsednik britansko – srpske Privredne komore, i g-din Luka Rubinači.
Potom su NJ.K.V. Prince naslednik Petar i g-din Rubinači presekli vrpcu i zvanično otvorili izložbu.
Trodnevni spektakl se sastoji od tri segmenta, a svakog dana od 7. do 9. septembra biće u fokusu novo iskustvo.
Jedna od novosti ove godine biće replika trke svetskog Grand pri takmičenja iz 1939. godine koja će biti vožena oko Kalemegdana, u subotu. 8. septembra u podne. U njoj će učestvovati i veći broj old tajmera, koji su uzeli učešće i u prvoj takvoj trci voženoj te godine u Beogradu, gde je učestvovala i Njeno Veličanstvo Kraljica Marija. Pre početka biće prikazan film gospodina Bratislava Petkovića “Zaboravljeni Grand pri”.

Оставите одговор

Православни календар
Православни календар
Претражите
само сајт Иницијативе за Краљевину Србију
Календар
април 2024.
П У С Ч П С Н
« авг    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Категорије
Архиве
Webmail